O Spletni hiši

 

Kdo smo?

Podjetje Spletnik je bilo ustanovljeno leta 2004 z namenom, da lokalnim naročnikom servira napredne spletne rešitve pod dostopnimi pogoji. V relativno kratkem času se je podjetje uspelo prebiti do naročnikov visokega profila, za katere je razvila visoko kakovostne tehnološke rešitve. Razvoju Spletnik-a botrujejo visoka stopnja zanesljivosti, poznavanje najnovejših spletnih tehnologij in ljudje, ki tvorijo Spletnik.

Kaj delamo?

Spletnik je full service digitalna agencija, ki celostno poskrbi za vse vaše potrebe na internetu. 
Naša misija je razumeti posel in poslovne cilje naših naročnikov in poskrbeti za uresničitev teh ciljev s pomočjo preizkušenih digitalnih rešitev in specializiranih strokovnjakov.

Naš tim in podjetje nenehno sledita potrebam trga in trendom, zato se ves čas razvijamo. 
Naš cilj je iskanje in razvoj naprednih rešitev, ki pripomorejo pri doseganju ciljev, so celostno načrtovane, testirane in dosegajo pričakovane rezultate. 

Tako so nastale rešitve kot so:

- Kriptomat (www.kriptomat.io)
- Platformax (www.platformax.com)

Naše prednosti?

Spletnik je majhno podjetje, a s pravilnim pristopom in ustreznimi orodji uresničuje to kar je stereotipno v domeni velikih. Pri vsakdanjem delu se zavedamo svojih prednosti:

- napredne spletne rešitve in nenehen razvoj novih tehnologij
- fleksibilna infrastrutktura
- visoka odzivnost na potrebe trga
- naši ljudje

Kako delujemo? 

Pri izvedbi projektov tesno sodelujemo z naročniki pri snovanju njihove spletne rešitve. Pri tem združujemo dosedanje izkušnje in naročniku svetujemo najprimernejšo solucijo.

Naše naročnike spremljamo v vsakem koraku: v začetku razvoja projekta, med izvedbo projekta in ob koncu projekta, ko lahko nudimo vzdrževanje in posodabljanje izvedenih rešitev.

Spletnik je inovativno podjetje. Primer: Avala Streaming Strežnik, ki je prva spletna aplikacija v Sloveniji, ki poslovnim uporabnikom omogoča »customizirano« objavo ter gostovanje video pretočnih vsebin.

Kako pridete v stik z nami?

Za kakršnakoli vprašanja smo vam na voljo na info@spletnahisa.com

Številke in podatki

Firma: Spletnik, spletne tehnologije d.o.o.
Skrajšana firma: Spletnik d.o.o.
Sedež firme: Osenjakova 14, SI-1100 Ljubljana
Matična številka: 35209190000
ID za DDV: SI80468853
TRR pri Sparkasse d.d.: 34000-1011606477